Namestitev

Kampiranje – kamp parcele

Kampiranje na Hrvaškem je razkošnejše kot kadarkoli. Čeprav je kakovost na svetovni ravni, so cene kampov med ugodnejšimi v Sredozemlju. Kampiranje v Dalmaciji pomeni kampiranje ob bistrem morju, vzdolž razgibane obale s številnimi otoki, otočki in zalivi ter impresivna zaledja z visokimi planinami.
Već

MOBILNE HIŠKE

Mobilne hišice na Hrvaškem so postale priljubljena oblika namestitve v kampih. Mnogim ljubiteljem narave in bližine morja, ki nimajo kamp hišice ali šotora, mobilne hišice omogočajo veselje in neomejen oddih v čudoviti naravi kampov z maksimalnim udobjem. Povpraševanje po tovrstnih namestitvah iz leta v leto narašča, še posebej, ker lokacija v kampu omogoča bivanje hišnim ljubljenčkom.
Već

Apartmaji

Da bi uživanje v lepotah narave in morja v kampu omogočili tudi tistim, ki ne kampirajo, turistično naselje Jezera Lovišća ponuja svojim gostom možnost bivanja v apartmajih in sobah.
Već

Privezi

Dodatna in zelo dragocena vsebina turističnega naselja Jezera Village je marina v pristanišču. Še posebej je priljubljena med našimi dolgoletnimi gosti. Zaradi bližine Kornatov je idealno izhodišče za ta čudoviti narodni park.
Već

Sobe

Naše sobe so tu tudi zato, da se počutite udobno, ne glede na to, ali boste v njih bivali dve noči ali dva meseca.
Već