Info

Naš tim

V turističnem naselju Jezera Lovišća je gost vedno na prvem mestu. Sprejem gostov, namestitev, prehrana, zabava in niz dodatnih vsebin v turizmu predstavljajo skupek aktivnosti, s katerimi se izpolnjujejo potrebe in želje naših gostov. Vodilne misli ekipe predanih profesionalcev in dolgoletnih delavcev v turizmu, ki skrbijo za vse vidike poslovanja naselja Jezera Village, so uslužnost, prijaznost, sodelovanje, profesionalnost in pravočasno odzivanje na potrebe ter želje gostov.

Sodelavce v turističnem naselju Jezera Lovišća sestavlja skupina 22 redno zaposlenih delavcev, v sezoni pa zaposlimo še 30 delavcev, in sicer iz mesta Jezera, z otoka Murter in njegove bližnje okolice. Gosti se lahko v vsakem trenutku z zaupanjem obrnejo na vsakega zaposlenega, za informacije in morebitno pomoč lahko povprašajo tudi na recepciji. Najboljši dokaz našega uspešnega ekipnega dela je dolgoletno nemoteno delovanje kampa, sob, apartmajev in marine. Največja potrditev kakovosti dela naših zaposlenih pa so vsekakor dolgoletni zvesti gosti, ki se redno vračajo v naselje in na otok Murter. Nekateri med njimi tja prihajajo že več kot 25 let.
Već

O nas

Podjetje ŠKOLJIĆ d.o.o. je bilo ustanovljeno davnega leta 1968. Prva dejavnost je bila lovljenje in prodaja rib. Prva faza gradnje avtokampa Lovišća se je začela leta 1970. Druga faza izgradnje kampa Lovišća se začne leta 1982. (Prilog gradbeno dovoljenje iz leta 1982) Glavna cesta skozi otok Murter je potekala skozi kamp in je ovirala varnost gostov.


Pomembno je omeniti, da Školjić d.o.o. odkupili zemljišče za izgradnjo obvoznice, z namenom prestavitve glavne ceste iz kampa. Vode je redno zmanjkovalo vsak dan. Školjić d.o.o. sodelovalo pri financiranju vodnega zbiralnika, ki je omogočil nemoten pretok vode tako za goste kampa kot za prebivalce Jezera. Prav tako so bile težave s slabo infrastrukturo, predvsem električnim omrežjem, del vsakdana. Z izgradnjo nove RTP v kampu Lovišća je bil tudi ta problem rešen. Tretja faza gradnje razširitve kampa Lovišća se je začela leta 1989, (gradbeno dovoljenje je priloženo) in je bila dokončana leta 1990, ko se je začela domovinska vojna, ostali v apartmajih do konca vojne.

Stanovanja so obnovili in vrnili v prvotno stanje z lastnimi sredstvi, posojili in zaposlenimi. Vsa ta leta so nosili časopise, s katerimi se je podjetje prilagajalo in razvijalo. Podjetje Danas Školjić d.o.o. 20 redno zaposlenih in 80 sezonskih sodelavcev, ki se k nam vračajo vsako leto, kar veliko pove o odnosih in zadovoljstvu v samem podjetju.
Kajti ljudje smo moč in gibalo družbe, ljudje pa ključ do uspeha!

Već

NAŠA PRIPOROČILA

1. Na območju Šibeniško-kninske županije je več kot 2.450 km urejenih kolesarskih poti, ki s svojo razgibanostjo zadovoljijo tudi najzahtevnejše kolesarske apetite.
Otok Murter in celinski del občine Tisno povezuje deset lahkih in srednje težkih kolesarskih poti različnih dolžin, od tega jih je šest na otoku Murter.
Seznam poti po otoku Murterju najdete na povezavi Kolesarske poti po otoku Murter
Seznam vseh poti v županiji si lahko ogledate na strani Kolesarske poti Šibensko-kninske županije.

2. Raziščite bleščeče mirne zalive in čudovite samotne otočke, plujte po čudovitem bujnem arhipelagu..
Murtersko morje je obkroženo z biseri Nacionalnega parka Kornati (320 km2), najobsežnejšega otoškega sistema Jadranskega morja s skoraj 150 otoki, otočki in čeri, pa tudi s slavnimi šibeniškimi otoki Žirje, Kakan in Kaprije in Tetovišnjaci - skupina petih otokov in ene pečine.

3. Med prireditvami naj omenimo Jezerske dneve morja v juliju in avgustu, ki vključujejo prireditve kot so večeri folklornih skupin in klap, ribiške veselice, degustacije slaščic in figovih pijač, večeri poezije, tekmovanja v starih veščinah. in šport Konec septembra je Jezero tudi prizorišče mednarodnega tekmovanja v športnem ribolovu Big Game Fishing.

4. POTAPLJAŠKE DESTINACIJE TRAMONTO TISNO
Potapljanje okoli otokov Murter, Kapri in Žirje ponuja čudovito izkušnjo zaradi raznolikosti flore in favne.
Vsak lahko najde nekaj zase, saj Murterski arhipelag ponuja vrsto možnosti.
Začetniki v potapljanju si lahko prve izkušnje nabirajo v zavetnih zalivih, iskanje hobotnic je skoraj obvezno, igrive organizme pa pogosto najdemo že na globini od 6 do 10 metrov.
Izkušeni potapljači lahko raziskujejo veličastne podvodne skale od 20 do 40 metrov globine, za ambiciozne tehnične potapljače pa Murterski arhipelag skriva razbitine vojaških ladij v globinah do 60 metrov.

5. Naravni park Vransko jezero je edinstveno mokrišče na hrvaški obali. Največjo vrednost z vidika biološke raznovrstnosti mu dajejo obsežna trstičja in ozek pas poplavnih travišč, ki se raztezajo po ozemlju ornitološkega rezervata in so pomemben življenjski prostor za ptice. Skupno je bilo zabeleženih 234 vrst ptic, od tega na območju parka gnezdita 102 vrsti, zato je to območje mednarodnega pomena kot počivališče in prehranjevalno območje za ptice selivke. Po nekaterih ocenah se v Jesenskem selitvenem parku dnevno zadržuje 20.000 ptic selivk, včasih pa ta številka naraste tudi do 400.000!

6. Ne zamudite plesa in zabave na Love International Festivalu, znanem festivalu plesne glasbe v Garden Resortu v Tisnem.
Već

Hišni red

Spoštovani gostje!

Z velikim veseljem vas lahko pozdravimo v našem in vašem kampu Jezera Lovišća! Potrudili se bomo, da vam s kakovostno postrežbo, recepcijo in ostalimi storitvami ter osebjem zagotovimo prijetno in brezskrbno bivanje.

Gostje kampa Jezera Lovišća so dolžni spoštovati hišni red in pravila obnašanja med bivanjem, skrbeti za mir in varnost vseh gostov kampa ter skrbeti za lastnino kampa.
Prijave gostov v kamp se začnejo ob 7.00 za goste v kampih, od 12.00 za goste na parcelah in od 17.00 za goste v mobilnih hišicah. Odjava gostov, ki so bivali v prostih kampih, se izvaja najkasneje do 13.00 ure, za goste iz parcel do 12.00 ure, za goste, ki so uporabljali mobilne hišice, pa do 10.00 ure. Za vse odjave po navedenih rokih se zaračuna še en dan bivanja, vendar brez pravice do uporabe namestitve.

Gostje lahko obračunajo in plačajo uporabljene storitve na dan odhoda ali vsak dan najkasneje do 22.00 ure. V izogib gneči ali v primeru predčasnega odhoda gostom priporočamo plačilo dan pred predvidenim odhodom.

Gostje so dolžni v času bivanja v kampu imeti s seboj prijavnico, ki so jo prejeli ob prijavi na recepciji in jo pokazati na zahtevo osebja kampa.

V kampu lahko bivajo le gostje prijavljeni na recepciji. Vse osebe, ki se znajdejo v kampu in niso prijavljene kot gosti, bodo odstranjene iz kampa in zaračunane globe.

Vstop in izstop iz kampa ter vožnja z osebnimi ali drugimi motornimi vozili znotraj kampa je možen le med 7.00 in 23.00 uro.

Vstop v kamp z osebnimi ali kakršnimi koli drugimi motornimi vozili je možen samo s kartico, ki jo gostje prejmejo ob prijavi na recepciji. Vsaka zloraba kartice bo sankcionirana in gostje bodo odstranjeni iz kampa.

Največja dovoljena hitrost za vozila v okolici kampa je 15 km/h. Pešci imajo prednost pred vsemi vozili. BODITE POZORNI NA OTROKE!

Gostje so dolžni skrbeti za čistočo vseh prostorov, ki jih uporabljajo. Smeti je dovoljeno odlagati samo v za to namenjene zabojnike in zabojnike, ki so postavljeni v kampu. Gostje so dolžni sanitarne prostore pustiti v urejenem stanju.

Voda je pitna v vseh delih kampa. Goste naprošamo, da vodo porabljajo vestno in zmerno.

Ni dovoljeno pomivati posode ali perila na mestih, ki temu niso namenjena.
V kampu ni dovoljeno pranje vozil, prikolic in čolnov, razen pranja čolnov na privezu.

V času bivanja gostom ni dovoljeno povzročati hrupa (uporaba radia, televizije, glasbil ipd.) in motiti drugih gostov z glasnim govorjenjem, vpitjem, udarjanjem ali na kakršen koli drug način, kadarkoli v dnevu/noči. Vse goste, ki kakorkoli motijo ali ovirajo prijetno bivanje in počitek drugih gostov ali kakorkoli poškodujejo lastnino kampa ali drugih gostov, lahko osebje kampa odstrani iz kampa in zaračuna bivanje in vse možne poškodbe.

Popoln mir in tišina v kampu je obvezen od 24.00 do 7.00.

Po polnoči ni dovoljeno zadrževanje, zbiranje in prenočevanje na plaži.

Prepovedano je kakorkoli poškodovati drevje in drugo zelenje, odnašati gramoz s plaže, ograjevati prostor kjer bivate in izvajati kakršna koli dela na parceli ali v kampu, ker nasprotni gost to zaračuna. za vso s tem povzročeno škodo, osebje pa si v tem primeru pridržuje pravico, da gostu zavrne nadaljnje bivanje v kampu in zaračuna globo.

V kampu je PREPOVEDANO kurjenje ognja, vključno z odprtim ognjem (npr. sveča). V mobilnih hišicah in na parcelah je dovoljen samo plinski ali električni žar.

Prepovedana je vožnja s čolni, pedalini, vodnimi skuterji in vsemi ostalimi plovili znotraj kopališča.

Osebe, ki obiščejo prijatelje ali družino, ki so gosti kampa, morajo svoja vozila pustiti na parkirišču pred kampom in se prijaviti na recepciji. Obiski so dovoljeni v času od 8.00 do 21.00 ure, največ 2 uri, če obiskovalec obisk podaljša za več kot 2 uri, je dolžan plačati dnevno vstopnico v višini 50,00 HRK ob odhodu.

Če najdejo zapuščene, izgubljene ali pozabljene predmete, jih gostje lahko oddajo na recepciji. Gostje lahko hranijo svoje dragocenosti (nakit, denar ipd.) v sefu, ki se nahaja na info točki.

ŠKOLJIĆ d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne kraje, poškodbe ali izgubo lastnine gosta. Izključena je tudi odgovornost za škodo, povzročeno zaradi višje sile, zato gostom priporočamo zavarovanje lastnine.

Za goste apartmaja veljajo vsa zgornja pravila, kot tudi spodnja pravila:

Prijava gostov v apartmaje je mogoča od 16.00 ure dalje, odjava pa najkasneje do 9.00 ure zjutraj.
brisače menjajo dvakrat tedensko, posteljnino pa enkrat tedensko.
apartmajskega inventarja ni dovoljeno nositi na plažo.
v času vaše odsotnosti iz stanovanja zaradi varnosti zaklenite in zaprite okna.
pred odhodom in odjavo iz stanovanja pustite posodo čisto.

Vsem gostom, ki ne bodo upoštevali katerega koli določila tega hišnega reda in kakorkoli drugače motili ali motili delovanje kampa, drugih gostov ter ogrožali lastnino drugih, se odpove bivanje in nastanitev v kampu. , osebje pa jih bo odstranilo iz kampa in jim zaračunalo morebitno nastalo škodo.

Vse pripombe in pritožbe gostje kampa lahko posredujejo izključno na: reception@jezeravillage.com
Već

Plan kampa

Pravila za vse lastnike plovil

Dobrodošli v turističnem naselju s kampiranjem in apartmaji Jezera Lovišća Kot lastnik plovila lahko zanj uporabite prostor ob pomolu. Prosimo vas, da v času bivanja v našem turističnem naselju upoštevate določena pravila, ki izhajajo iz določb Pravilnika o plovnih poteh in ki jih morate spoštovati zaradi obzirnosti do vseh gostov na naših mestih za kampiranje in v apartmajih: V naši marini lahko vsi motorni čolni plujejo s hitrostjo do 5 vozlov.

To velja tudi za gumijaste čolne. V marinah je prepovedano jadralno letenje, drsanje in smučanje. Ta določba še posebej velja za marine s pristaniščem, kakršna je naša. V skladu s Pravilnikom o plovnih poteh morajo biti jadrnice od obale oddaljene več kot 250 m, druga plovila pa več kot 150 m. Plovila nimajo vstopa v ograjeno območje za plavalce. To prav tako velja za jadrnice in deskarje. Sidranje je prepovedano. Poudarjamo, da so vsi, ki upravljajo s plovili, dolžni upoštevati trenutne predpise. Prav tako vas prosimo, da prikolice parkirate na zanje predvidena parkirna mesta in da majhne prikolice postavite tako, da ne blokirajo mest, ki so primerna in predvidena za kampiranje.

Želimo vam prijetno bivanje v turističnem naselju s kampiranjem in apartmaji JEZERA LOVIŠĆA. Upamo, da se boste pri nas počutili prijetno.
Već