Info

Naš tim

V turističnem naselju Jezera Lovišća je gost vedno na prvem mestu. Sprejem gostov, namestitev, prehrana, zabava in niz dodatnih vsebin v turizmu predstavljajo skupek aktivnosti, s katerimi se izpolnjujejo potrebe in želje naših gostov. Vodilne misli ekipe predanih profesionalcev in dolgoletnih delavcev v turizmu, ki skrbijo za vse vidike poslovanja naselja Jezera Village, so uslužnost, prijaznost, sodelovanje, profesionalnost in pravočasno odzivanje na potrebe ter želje gostov.

Sodelavce v turističnem naselju Jezera Lovišća sestavlja skupina 22 redno zaposlenih delavcev, v sezoni pa zaposlimo še 30 delavcev, in sicer iz mesta Jezera, z otoka Murter in njegove bližnje okolice. Gosti se lahko v vsakem trenutku z zaupanjem obrnejo na vsakega zaposlenega, za informacije in morebitno pomoč lahko povprašajo tudi na recepciji. Najboljši dokaz našega uspešnega ekipnega dela je dolgoletno nemoteno delovanje kampa, sob, apartmajev in marine. Največja potrditev kakovosti dela naših zaposlenih pa so vsekakor dolgoletni zvesti gosti, ki se redno vračajo v naselje in na otok Murter. Nekateri med njimi tja prihajajo že več kot 25 let.
Već

O nas

Podjetje ŠKOLJIĆ d.o.o. je bilo ustanovljeno davnega leta 1968. Prva dejavnost je bila lovljenje in prodaja rib. Prva faza gradnje avtokampa Lovišća se je začela leta 1970. Druga faza izgradnje kampa Lovišća se začne leta 1982. (Prilog gradbeno dovoljenje iz leta 1982) Glavna cesta skozi otok Murter je potekala skozi kamp in je ovirala varnost gostov.


Pomembno je omeniti, da Školjić d.o.o. odkupili zemljišče za izgradnjo obvoznice, z namenom prestavitve glavne ceste iz kampa. Vode je redno zmanjkovalo vsak dan. Školjić d.o.o. sodelovalo pri financiranju vodnega zbiralnika, ki je omogočil nemoten pretok vode tako za goste kampa kot za prebivalce Jezera. Prav tako so bile težave s slabo infrastrukturo, predvsem električnim omrežjem, del vsakdana. Z izgradnjo nove RTP v kampu Lovišća je bil tudi ta problem rešen. Tretja faza gradnje razširitve kampa Lovišća se je začela leta 1989, (gradbeno dovoljenje je priloženo) in je bila dokončana leta 1990, ko se je začela domovinska vojna, ostali v apartmajih do konca vojne.

Stanovanja so obnovili in vrnili v prvotno stanje z lastnimi sredstvi, posojili in zaposlenimi. Vsa ta leta so nosili časopise, s katerimi se je podjetje prilagajalo in razvijalo. Podjetje Danas Školjić d.o.o. 20 redno zaposlenih in 80 sezonskih sodelavcev, ki se k nam vračajo vsako leto, kar veliko pove o odnosih in zadovoljstvu v samem podjetju.
Kajti ljudje smo moč in gibalo družbe, ljudje pa ključ do uspeha!

Već

NAŠA PRIPOROČILA

1. Na območju Šibeniško-kninske županije je več kot 2.450 km urejenih kolesarskih poti, ki s svojo razgibanostjo zadovoljijo tudi najzahtevnejše kolesarske apetite.
Otok Murter in celinski del občine Tisno povezuje deset lahkih in srednje težkih kolesarskih poti različnih dolžin, od tega jih je šest na otoku Murter.
Seznam poti po otoku Murterju najdete na povezavi Kolesarske poti po otoku Murter
Seznam vseh poti v županiji si lahko ogledate na strani Kolesarske poti Šibensko-kninske županije.

2. Raziščite bleščeče mirne zalive in čudovite samotne otočke, plujte po čudovitem bujnem arhipelagu..
Murtersko morje je obkroženo z biseri Nacionalnega parka Kornati (320 km2), najobsežnejšega otoškega sistema Jadranskega morja s skoraj 150 otoki, otočki in čeri, pa tudi s slavnimi šibeniškimi otoki Žirje, Kakan in Kaprije in Tetovišnjaci - skupina petih otokov in ene pečine.

3. Med prireditvami naj omenimo Jezerske dneve morja v juliju in avgustu, ki vključujejo prireditve kot so večeri folklornih skupin in klap, ribiške veselice, degustacije slaščic in figovih pijač, večeri poezije, tekmovanja v starih veščinah. in šport Konec septembra je Jezero tudi prizorišče mednarodnega tekmovanja v športnem ribolovu Big Game Fishing.

4. POTAPLJAŠKE DESTINACIJE TRAMONTO TISNO
Potapljanje okoli otokov Murter, Kapri in Žirje ponuja čudovito izkušnjo zaradi raznolikosti flore in favne.
Vsak lahko najde nekaj zase, saj Murterski arhipelag ponuja vrsto možnosti.
Začetniki v potapljanju si lahko prve izkušnje nabirajo v zavetnih zalivih, iskanje hobotnic je skoraj obvezno, igrive organizme pa pogosto najdemo že na globini od 6 do 10 metrov.
Izkušeni potapljači lahko raziskujejo veličastne podvodne skale od 20 do 40 metrov globine, za ambiciozne tehnične potapljače pa Murterski arhipelag skriva razbitine vojaških ladij v globinah do 60 metrov.

5. Naravni park Vransko jezero je edinstveno mokrišče na hrvaški obali. Največjo vrednost z vidika biološke raznovrstnosti mu dajejo obsežna trstičja in ozek pas poplavnih travišč, ki se raztezajo po ozemlju ornitološkega rezervata in so pomemben življenjski prostor za ptice. Skupno je bilo zabeleženih 234 vrst ptic, od tega na območju parka gnezdita 102 vrsti, zato je to območje mednarodnega pomena kot počivališče in prehranjevalno območje za ptice selivke. Po nekaterih ocenah se v Jesenskem selitvenem parku dnevno zadržuje 20.000 ptic selivk, včasih pa ta številka naraste tudi do 400.000!

6. Ne zamudite plesa in zabave na Love International Festivalu, znanem festivalu plesne glasbe v Garden Resortu v Tisnem.
Već

Hišni red

Dragi gostje!

 

V veliko čast nam je, da vas lahko pozdravimo in vam zaželimo prijetno bivanje v našem kampu. Želimo vam biti vedno na voljo, v upanju, da bo vaše bivanje v Kampu Jezera Lovišća prijetno in brezskrbno.

 

Vabimo vas, da dosledno upoštevate

HIŠNI RED

 

s katerim smo vas seznanili ob prihodu na recepciji in se nahaja v vsakem apartmaju in mobilni hišici.

 

 1. Prijave gostov v Kampu se začnejo ob 7.00 uri za goste v kampih, ob 12.00 uri za goste na parcelah, ob 16.00 uri za goste v apartmajih in ob 17.00 uri za goste v mobilnih hišicah. Odjava gostov, ki so bivali na prostih kampirnih mestih, poteka najkasneje do 13.00 ure, za goste s parcel do 12.00 ure, za goste apartmajev do 9.00 ure, za goste, ki so uporabljali mobilne hišice, pa do 10.00 ure zjutraj. Za vse odjave po navedenih rokih se gostu zaračuna še en dan bivanja, vendar brez pravice do uporabe namestitve.

 

 1. Gostje lahko obračunajo in plačajo uporabljene storitve na dan odhoda ali vsak dan najkasneje do 22:00 ure. V izogib gneči ali v primeru predčasnega odhoda gostom priporočamo plačilo dan pred predvidenim odhodom.

 

 1. Gostje so dolžni imeti v času bivanja v Kampu s seboj prijavnico, ki so jo prejeli ob prijavi na recepciji in jo predložiti na zahtevo osebja Kampa.

 

 1. Vstop in izstop iz Kampa, vožnja z osebnimi ali drugimi motornimi vozili znotraj Kampa je možen le med 7.00 in 23.00 uro.

 

 1. Postavljanje šotorov in predšotorjev je dovoljeno samo med 9.00 in 21.00 uro.

 

 1. V Kampu lahko bivajo le gostje, prijavljeni na recepciji. Mladoletne osebe lahko bivajo v Kampu le v spremstvu staršev ali polnoletnih oseb, ki so jim zaupane v varstvo in skrb. Za vsakega neprijavljenega gosta se plača odškodnina za škodo v Kampu in ogrožanje varnosti drugih gostov v višini 150,00 €. Vse osebe, ki se bodo znašle v kampu in niso prijavljene kot gosti, bodo iz kampa odstranjene.

 

 1. Največja dovoljena hitrost za vozila znotraj kampa je 15 km/h. Pešci imajo prednost pred vsemi vozili. BODITE POZORNI NA OTROKE!!

 

 

 1. Vstop v Kamp z osebnim ali drugim motornim vozilom je možen le z uporabo kartice, ki jo gostje prejmejo ob prijavi na recepciji. Vsaka zloraba kartice bo kaznovana z denarno kaznijo v višini 500 €, gostje pa bodo odstranjeni iz Kampa.

 

 1. Gostje so dolžni skrbeti za čistočo vseh prostorov, ki jih uporabljajo. Smeti je dovoljeno odlagati samo v za to namenjene zabojnike in kontejnerje, ki so postavljeni v Kampu. Gostje so dolžni sanitarne prostore za seboj pustiti v urejenem stanju.

 

 1. Voda je pitna v vseh delih Kampa. Goste naprošamo, da vodo uporabljajo vestno in zmerno.

 

 1. V času bivanja gostje kadarkoli v dnevu ne smejo povzročati hrupa (uporaba radia, televizije, glasbil ipd.) in motiti drugih gostov z glasnim govorjenjem, vpitjem, udarjanjem ali na kakršenkoli drug način, v katerem koli delu dneva/noči. Vse goste, ki kakorkoli motijo ​​ali ovirajo prijetno bivanje in počitek drugih gostov ali kakorkoli škodujejo lastnini Kampa ali drugih gostov, lahko osebje Kampa odstrani iz Kampa in jim zaračuna celotno bivanje kot tudi morebitno nastalo škodo.

 

 1. Popoln mir in tišina v Kampu sta obvezna od 23.00 do 7.00 ure in od 13.00 do 15.00 ure.

 

 

 1. Prepovedano je kakorkoli poškodovati drevje in drugo zelenje ter odnašati kamenčke s plaže. Ograjevanje prostora, kjer bivate, je dovoljeno le s soglasjem Uprave Kampa. Brez zgoraj navedenega dovoljenja je prepovedano izvajati kakršna koli dela na parceli ali na kampirnih mestih. V nasprotnem primeru se gostu zaračuna vsa nastala škoda, osebje pa si pridržuje pravico, da gostu v tem primeru zavrne nadaljnje bivanje v Kampu.

 

 1. Prepovedano je kurjenje ognja, vključno z odprtim ognjem (npr. sveča) kjerkoli v Kampu. V mobilnih hišicah in na parcelah je dovoljena uporaba le plinskih ali električnih žarov.

 

 1. Ni dovoljeno pomivati posode ali prati perila na mestih, ki za to niso predvidena.

 

 1. Kjerkoli v Kampu ni dovoljeno pranje vozil, prikolic ali čolnov.

 

 1. Zadrževanje, zbiranje in prenočevanje na plaži po 23.00 uri ni dovoljeno.

 

 1. Čolni, pedaline, vodni skuterji in vsa druga plovila v območju kopališča so prepovedana.

 

 1. Prepovedano je puščati ležalnike, brisače, podloge ali druge osebne stvari na plaži cel dan/celo noč, ker bodo vse stvari odstranjene med čiščenjem plaže.

 

 1. Parkiranje osebnih vozil izven namestitvenih enot ni dovoljeno. Osebna vozila in druga prevozna sredstva, ki jih ni mogoče postaviti na parcelo, je gost dolžan parkirati na urejenem parkirišču v Kampu, za kar plača denarno nadomestilo po veljavnem ceniku Kampa.

 

 1. Osebe, ki obiskujejo prijatelje ali družino, ki so gosti Kampa, morajo svoja vozila pustiti na parkirišču pred Kampom in se za obisk prijaviti na recepciji. Obiski so dovoljeni v času od 8.00 do 21.00 ure v trajanju največ 2 uri, če pa obiskovalec obisk podaljša za več kot 2 uri, je dolžan pri odhodu plačati dnevno vstopnico v višini 10 € za odraslo osebo in 5 € za otroka do 12. leta.

 

 1. Gostje so dolžni pravilno in v smislu dobrega gospodarja uporabljati opremo, naprave in inventar v mobilni hiški/apartmaju ter jo ob odhodu pustiti v takšnem stanju kot je bila ob prihodu. Morebitne okvare in poškodbe je treba nemudoma prijaviti našemu osebju in se bodo zaračunale po veljavnem ceniku. Inventarja in naprav ni dovoljeno prenašati izven hiške/apartmaja. Iz namestitvenih enot ni dovoljeno odnašati perila, brisač in posteljnine ter ležalnikov.

 

 1. V mobilni hiški/apartmaju je kajenje strogo prepovedano!

 

 1. Na dan odhoda je gost dolžan iz hiške/apartmaja odnesti vso hrano in odpadke ter pomiti uporabljeno posodo.

 

 1. Na dan odhoda gosta se mobilna hiška/apartma pregleda. V primeru poškodbe ali izgube predmetov iz drobnega inventarja se plača denarna odškodnina po veljavnem ceniku.

 

 1. Kamp Jezera Lovišća ne odgovarja za dragocenosti, ki ste jih pustili v mobilni hiški/apartmaju.

 

 1. Gostom, ki niso prijavljeni kot gosti v Kampu, ni dovoljeno daljše bivanje ali prenočevanje v mobilni hiški/apartmaju.

 

 1. Kamp Jezera Lovišća si pridržuje pravico, da v posebnih okoliščinah, v odsotnosti gostov, vstopi v njihovo enoto, če ugotovi, da je vstop nujen zaradi preprečevanja morebitne škode, predvsem pa, kadar utemeljeno sumi, da gre za hudo kršitev pravil hišnega reda. V primeru tovrstnega interventnega vstopa v času odsotnosti gostov bo Uprava goste obvestila o času in razlogu vstopa v namestitveno enoto.

 

 1. Če gostje Kampa najdejo zapuščene, izgubljene ali pozabljene predmete, jih lahko oddajo na recepciji.

 

 1. Gostje lahko hranijo svoje dragocenosti (nakit, denar ipd.) v sefu na recepciji.

 

 1. ŠKOLJIĆ d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne kraje, poškodovanje ali izgubo lastnine gosta. Izključena je tudi odgovornost za škodo, povzročeno zaradi višje sile, zato gostom priporočamo zavarovanje lastnine.

 

 1. Pošta prispe v kamp ob delavnikih v dopoldanskem času in jo gostje prevzamejo na recepciji.
33. Vse pripombe in reklamacije lahko gostje kampa posredujejo izključno na naslov: reception@jezeravillage.com

 1. Vsem gostom, ki ne bodo upoštevali katerega od določil tega hišnega reda in kakorkoli drugače motili ali vznemirjali delovanje Kampa, drugih gostov ter ogrožali lastnino drugih, se odpove bivanje in namestitev v Kampu, osebje pa jih bo odstranilo iz Kampa in jim zaračunalo morebitno nastalo škodo.

 

 

Hišni red za lastnike hišnih ljubljenčkov

Lastniki hišnih ljubljenčkov so le-te dolžni ob prihodu prijaviti na recepciji s cepilno knjižico in plačati bivanje hišnih ljubljenčkov po uradnem ceniku Kampa.

 

Gostje so dolžni hišne ljubljenčke držati na povodcu, z nagobčnikom in jih držati privezane v namestitveni enoti. Gostje so dolžni počistiti iztrebke svojih hišnih ljubljenčkov in jih odložiti v za to predvidene smetnjake.

 

Domače živali se lahko tuširajo le pod za to predvidenimi tuši v sanitarnih prostorih.

 

Prepovedano je voditi hišne ljubljenčke na recepcijo, v trgovino, sanitarije in nasploh v vse zaprte prostore, še posebej na otroška igrišča.

 

Kopanje hišnih ljubljenčkov je dovoljeno samo na posebej označenem delu plaže. Gostje, ki kršijo to določbo hišnega reda, so dolžni na zahtevo osebja plačati globo v višini 150,00 €.

 

V Kampu je dovoljeno bivanje hišnih ljubljenčkov, razen tistih, ki lahko kakorkoli ogrožajo ali motijo ​​varno in udobno bivanje gostov. Osebje Kampa je pooblaščeno, da lastniku hišnega ljubljenčka, ki ne upošteva tega hišnega reda, odredi zapustitev Kampa.

Već

Plan kampa

Pravila za vse lastnike plovil

Dobrodošli v turističnem naselju s kampiranjem in apartmaji Jezera Lovišća Kot lastnik plovila lahko zanj uporabite prostor ob pomolu. Prosimo vas, da v času bivanja v našem turističnem naselju upoštevate določena pravila, ki izhajajo iz določb Pravilnika o plovnih poteh in ki jih morate spoštovati zaradi obzirnosti do vseh gostov na naših mestih za kampiranje in v apartmajih: V naši marini lahko vsi motorni čolni plujejo s hitrostjo do 5 vozlov.

To velja tudi za gumijaste čolne. V marinah je prepovedano jadralno letenje, drsanje in smučanje. Ta določba še posebej velja za marine s pristaniščem, kakršna je naša. V skladu s Pravilnikom o plovnih poteh morajo biti jadrnice od obale oddaljene več kot 250 m, druga plovila pa več kot 150 m. Plovila nimajo vstopa v ograjeno območje za plavalce. To prav tako velja za jadrnice in deskarje. Sidranje je prepovedano. Poudarjamo, da so vsi, ki upravljajo s plovili, dolžni upoštevati trenutne predpise. Prav tako vas prosimo, da prikolice parkirate na zanje predvidena parkirna mesta in da majhne prikolice postavite tako, da ne blokirajo mest, ki so primerna in predvidena za kampiranje.

Želimo vam prijetno bivanje v turističnem naselju s kampiranjem in apartmaji JEZERA LOVIŠĆA. Upamo, da se boste pri nas počutili prijetno.
Već