Politika zasebnosti

Spletna stran je namenjena predstavitvi storitev podjetja Školjić d.o.o. za gostinstvo, turizem in trgovino, Uvala Lovišća 1B , 22240 Tisno (v nadaljevanju: Školjić d.o.o.)

 

Osebni podatki – namen zbiranja in obdelave

Uradna spletna stran Školjić d.o.o. ne zbira osebnih podatkov.

Internetni naslovi

Internetni (IP) naslovi obiskovalcev se uporabljajo izključno za izdelavo statističnih poročil preko storitve Google Analytics. Školjić d.o.o. naslov IP ne more enolično identificirati obiskovalca.

 

Piškotki

Za namene ustvarjanja in spremljanja statistike obiska, ta stran uporablja piškotke - majhne datoteke, ki se shranijo na računalniku obiskovalca in pomagajo prilagoditi uporabniško izkušnjo.

 

Varnost

Ponudniki storitev, ki vključujejo dostop do osebnih podatkov, posredovanih v uporabo, Školjić d.o.o. izbira na podlagi ocene tveganja in od vsake tretje osebe, ki pridobi dostop do teh podatkov, zahteva ustrezno raven varstva osebnih podatkov.

 

Kontakt

Dodatne informacije o varstvu osebnih podatkov in politiki zasebnosti Školjić d.o.o. lahko zahtevate na reception@jezeravillage.com  , na isti naslov pa se lahko obrnete za uresničevanje vaše pravice do zasebnosti in varstva osebnih podatkov