Izjava o varstvu podatkov na spletnem mestu

Izjava o varstvu podatkov na spletnem mestu

Podjetje Školjić d.o.o za gostinstvo, turizem in trgovino, Uvala Lovišća 1B, 22240 Tisno (v nadaljevanju: Školjić d.o.o.) spoštuje zasebnost obiskovalcev svojih spletnih strani in s tem podaja izjavo o varovanju zaupnosti podatkov na svoji uradni in edini spletni strani. Ta izjava velja samo za delovanje spletnega mesta v lasti Školjić d.o.o. in sicer tisto, ki ponuja neposredno povezavo do te izjave, ko kliknete na "Izjava o varstvu podatkov" na dnu spletne strani. Zbiranje, hramba in posredovanje osebnih podatkov poteka v skladu z določbami Splošne uredbe o varstvu podatkov) in Zakona o izvajanju Splošne uredbe o varstvu podatkov (Ur. l. št. 42/2018), ki urejata varstvo osebnih podatkov. podatkov, njihov prenos in preprečevanje nepooblaščenega dostopa in uporabe osebnih podatkov .

 

Obdelava in zbiranje podatkov

Z uporabo spletnega mesta lahko zbiramo podatke, ki vas ne identificirajo (»drugi podatki«), kot so datum in čas vašega obiska spletnega mesta, vaše gibanje po spletnem mestu, kot tudi informacije o vašem brskalniku. Teh drugih podatkov v nobeni obliki ne povezujemo z vašimi osebnimi podatki. Te »druge podatke« lahko uporablja in hrani podjetje Školjić d.o.o. ali s strani njenih zastopnikov, pogodbenih strank ali poslovnih partnerjev. Drugi podatki, ki jih zbiramo, lahko vključujejo vaš naslov IP (številko, ki se uporablja za identifikacijo vašega računalnika na internetu) in druge podatke, ki jih lahko zbiramo prek naših spletnih dnevnikov, piškotkov ali drugih načinov, kot je razloženo spodaj. "Druge podatke" uporabljamo za upravljanje in posodabljanje našega spletnega mesta ter za vsakodnevne poslovne dejavnosti. Školjić d.o.o. si pridržuje pravico do vzdrževanja, posodabljanja, razkrivanja ali druge uporabe "drugih podatkov" brez omejitev. Vse zbrane podatke bomo hranili in obdelovali toliko časa, kolikor bo potrebno za delovanje spletne strani, vendar ne dlje kot 2 leti.

 

Piškotki

To spletno mesto lahko uporablja tehnologijo, imenovano piškotki. Piškotek je podatek, ki ga naš "spletni strežnik" pošlje v vaš računalnik (pravzaprav v "datoteko" vašega brskalnika), ko dostopate do spletne strani. Upoštevajte, da lahko omejitev uporabe piškotkov vpliva na izkušnjo, ki jo boste imeli kot obiskovalec, in lahko povzroči, da vam to (ali drugo) mesto ne bo na voljo. Na spletnem mestu lahko uporabljamo naslednje vrste piškotkov:

 

Google Analytics

Naš spletni strežnik bo na vašo napravo namestil piškotek za pomoč pri točnosti statističnega programa, imenovanega "Google Analytics". Medtem ko je na podlagi tega piškotka mogoče ustvariti uporabniški profil glede na brskalne navade uporabnika, sam piškotek ne vsebuje osebnih podatkov. Te profile uporabljamo za vzpostavitev skupnega vzorca gibanja naših uporabnikov po straneh, kar nam pomaga vzdrževati in izboljševati storitev, ki vam jo nudimo. Ta piškotek bo ostal na vašem računalniku za nedoločen čas, tudi ko zapustite naše spletno mesto.

 

"Session Cookies" - individualni obisk

Pri uporabi našega spletnega mesta prek podstrani si je včasih potrebno zapomniti vaše tehnične podatke. Te podatke uporabljamo na številne načine za izboljšanje uporabniške izkušnje. To orodje ne vsebuje brez osebnih podatkov, ki bi vas lahko identificirali in traja, dokler ste trenutno na spletni strani.

 

 

Piškotki tretjih oseb na naši spletni strani

Školjić d.o.o. ne dovoli tretjim osebam, da prek naše spletne strani nastavijo piškotke na vaš računalnik, razen če so piškotki nastavljeni na našo zahtevo. V tem primeru so potem pod našim neposrednim nadzorom. V tem primeru tretja oseba do njih ne more dostopati, razen na način, opisan v tej izjavi.

 

Zavrnitev in/ali nadzor nad piškotki

Večina tega mesta vam bo še vedno vidna, tudi če se odločite, da ne dovolite namestitve piškotkov na vaš računalnik, vendar nekatere funkcije ne bodo na voljo. Obstaja več načinov za ogled in brisanje piškotkov, ki so bili nameščeni v vaši napravi, odvisno od brskalnika, ki ga uporabljate. Za več informacij se obrnite na brskalnik.

 

IP naslovi

To spletno mesto zbira in uporablja naslove internetnega protokola (IP). Naslov IP je številka, ki jo vašemu računalniku dodeli ponudnik internetnih storitev, da lahko dostopate do interneta. Na splošno se naslov IP spremeni vsakič, ko se povežete z internetom (je "dinamičen" naslov). Če pa ste se povezali prek širokopasovne povezave, je glede na vaše individualne okoliščine možno, da vaš naslov IP, ki ga zbiramo, ali celo piškotki, ki jih uporabljamo, vsebujejo podatke, ki se lahko štejejo za identifikacijo. To je zato, ker nekatere širokopasovne povezave ne spremenijo vašega naslova IP (so "statične") in so lahko povezane z vašim računalnikom. Vaš naslov IP uporabljamo za beleženje skupnih podatkov o uporabi in izboljšanje spletne strani.

 

Mednarodni transferji

Školjić d.o.o. spletne strani "gostuje" ponudnik tovrstne storitve v gostiteljskem centru. To pomeni, da se vsi podatki, zbrani prek tega spletnega mesta, samodejno posredujejo ustreznim gostiteljskim centrom za vzdrževanje.

 

Mladoletniki

Zavedati se morate, da ta stran ni namenjena osebam, mlajšim od 18 let, ali oblikovana tako, da bi pritegnila.

 

Povezave do drugih strani

Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do številnih spletnih mest, za katere menimo, da lahko nudijo koristne informacije. Politike in prakse, opisane tukaj, ne veljajo za ustrezne strani. Predlagamo, da se obrnete neposredno na ustrezna spletna mesta in pridobite informacije o njihovi politiki zasebnosti, varnosti, zbiranja in distribucije podatkov. Školjić d.o.o. zavrača odgovornost za kakršna koli dejanja ali vsebino teh spletnih mest tretjih oseb.

 

 

Individualne pravice

Na podlagi vaše zahteve vam bomo omogočili vpogled v način zbiranja osebnih podatkov v zvezi z vašimi osebnimi podatki, vas obvestili, ali vaše osebne podatke hranimo in katere vaše osebne podatke hranimo ter vam omogočili njihovo kopiranje in razmnoževanje. Zagotovili vam bomo izpis vaših osebnih podatkov, ki se hranijo na podlagi zbirke osebnih podatkov in vam posredovali seznam uporabnikov, katerim so bili vaši osebni podatki posredovani, kdaj so bili posredovani, na kakšni podlagi in za kakšen namen. Na voljo vam bomo dali informacije o virih, načinih in razlogih za obdelavo podatkov ter o tehničnih postopkih obdelave osebnih podatkov. Na vašo zahtevo bomo osebne podatke, ki se nanašajo na vas, dopolnili, popravili, blokirali ali izbrisali, če so podatki nepopolni, netočni, zastareli ali če so bili obdelani v nasprotju s predpisi. Po prejemu vaše zahteve bomo vse uporabnike osebnih podatkov, ki smo jim posredovali ustrezne podatke, obvestili o takšnem dodajanju, popravku, blokiranju ali izbrisu. Na vašo zahtevo bomo kadarkoli, začasno ali trajno prenehali zbirati, obdelovati in uporabljati vaše osebne podatke za zgoraj navedene namene.

 

Soglašanje z zgoraj navedenimi pogoji zbiranja in obdelave "drugih podatkov"

Seznanjeni ste, da obdelava in zbiranje »drugih podatkov« s strani Školjić d.o.o. prostovoljno. Z uporabo spletnega mesta sprejemate to izjavo o soglasju za zbiranje in obdelavo vaših »drugih podatkov« in s tem podajate soglasje za zbiranje in obdelavo le teh v skladu s to izjavo. Če se s to izjavo ne strinjate, vas prosimo, da nemudoma prenehate uporabljati Školjić d.o.o. spletna stran https://www.camp-murter-kornati.com/hr/

 

Spremembe te izjave o zasebnosti na spletnem mestu

To izjavo o zasebnosti spletnega mesta lahko občasno posodobimo. Ko jo bomo osvežili, bo osvežena različica na voljo na tej strani v vašo korist. Spremembo te izjave bomo objavili na tej spletni strani 30 dni pred začetkom veljavnosti nove izjave.

 

Kontaktni podatki

Če imate kakršna koli vprašanja o tej Izjavi o zasebnosti na spletni strani ali o naši spletni strani, se obrnite na Školjić d.o.o., pooblaščeno osebo za varstvo podatkov, Uvala Lovišća 1B, 22240 Tisno ali na e-naslov: reception@jezeravillage.com